I-Calling
The solution creators

Kontor faciliteter

Vores teams er professionelle med specifikke kvalifikationer som kan varetage enhver opgave. Bedre, hurtigere og mere effektivt! Med kontinuerlig oplæring og coaching tilbyder vi det samme niveau som var det dine egne ansatte.

Vores agenter:
Højt uddannede
Mindst 7 års erhvervserfaring
Gennemsnitsalder 30+
Hollandsk (mulighed for engelsk, spansk, fransk, tysk)

Telemarketing personale

Alle vores agenter har indgående erfaring inden for forskellige områder. De har alle valgt telemarketing som deres karriere og arbejder med det enten fuld- eller deltids. Det er derfor du altid er sikret en motiveret og kvalificeret agent. Niveauet er derfor væsentlig højere end hos almindelige callcenters.

Udover vores moderne hovedkontor, centralt beliggende i Rotterdam og i Sas van Gent, kan vores erfarne agenter udføre opgaverne online fra vores flex-lokationer efter grundig intern oplæring.

Du kan altid regne med i-Calling uanset hvor i processen. Med vores kreative tankegang, opfylder vi dine ønsker innovativt og beslutsomt. Vi fungerer som en tilbygning til din virksomhed. Vores teams er utrolig fleksible og kan også stilles til rådighed in-house til støtte af dit kundeservice team.

IT & Software

Vores agenter anvender software der er specielt udviklet til os. Gennem vores digitale miljø er vores sælgere tilgængelige hurtigt og effektivt til enhver opgave. Opgavestørrelse og betingelser forårsager ingen forsinkelser.

AVG PROOF
SSL encrypted 256 bit, HIPPA, GDPR, ISO 27001.SOC 1/2/3, Directive 94/46/EC, PCI DSS